Hotel Park Plaza Histria Pula

Hotel Park Plaza Histria Pula smješten je na predivnoj lokaciji uz more s koje se pruža očaravajući pogled na Jadransko more. Povijesni dio grada udaljen je samo nekoliko minuta. Iz hotela Park Plaza Histria do Pule se može doći pješice, a dobra je i povezanost javnim prijevozom. Udaljenost od Zračne luke Pula iznosi 13 kilometara, a do nje možete doći automobilom ili autobusom. Za goste koji dolaze automobilom hotel osigurava besplatan parking.

Smještaj: Smještaj u hotelu i krilu hotela Histria Wing sastoji se od 95 premium soba + 260 superior soba + 13 apartmana od kojih većina ima balkon s kojeg se prostire prekrasan panoramski pogled na more ili marinu. Sobe su promišljeno opremljene raznim dodatnim pogodnostima koje odgovaraju kategoriji 4 zvjezdice, kao što su besplatni pristup Wi-Fi internetu, LCD TV, mini-bar, klimatizacija, sef i luksuzna kupaonica.

Restorani i barovi: restoran, Yacht club, lobby & piano bar, lounge bar Luna's, Palm's Champagne bar, bar na bazenu.

Relax: na terasi i sunčalištu s više razina možete uživati u udobnim ležaljkama; na raspolaganju su vanjski bazen s morskom vodom i sunčalištem te unutarnji bazen s morskom vodom. Prostrani spa&wellness centar (comfort zone) space uključuje fitness studio, beauty centar za ljepotu i zdravlje, finsku i tursku saunu, sobe za masažu i tretmane te frizerski salon.

Kongresni centar: kongresna dvorana sa 700 mjesta, 3 sale (30- 100 mjesta) i kino dvoranom – sve sale za sastanke opremljene su najsuvremenijom tehnologijom. Profesionalno i stručno osoblje za konferencije i poslovne sastanke pomoći će vam u uspješnoj organizaciji svakog eventa.

Sport i zabava: u sklopu sportsko-rekreacijskog centra postoji 18 teniskih terena, 2 terena za mali nogomet, sportski tereni za rukomet, košarku, odbojku, odbojku na plaži, squash, minigolf, stolni tenis, najam bicikala, razni vodeni sportovi. U potpuno novome Kids Clubu “Artur’s World” u sklopu naselja Park Plaza Verudela Pula postoji i izvrsno opremljeni kutak za djecu (0-3 godine) namijenjen najmlađima, zatim miniklub i klub za tinejdžere s high tech interaktivnom audio/video opremom.

Ostalo: besplatni bežični internet, parking, shopping & fun ulica Verudela Avenue, u blizini se nalazi Aquarium te stanice gradskog autobusa.

www.arenaturist.hr/hoteli_hrvatska/park_plaza_histria