Hotel Kolvare

Hotel Kolovare smješten je na mirnoj lokaciji u Zadru. Hotel nudi klimatizirane sobe s balkonom. Neposredno ispred objekta nalazi se priobalna šetnica lungomare kojom gosti za 15 minuta hoda mogu doći do povijesne jezgre Zadra.

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana s kabelskim programima i besplatni Wi-Fi. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

Gosti se mogu opustiti u vanjskom bazenu u okviru hotela Kolovare ili na šljunčanoj plaži smještenoj u neposrednoj blizini. U hotelskom restoranu poslužuju se jela domaće i međunarodne kuhinje te bife doručak.

U ljetnim mjesecima gosti mogu objedovati na terasi uz bazen. U sklopu hotela dostupan je vinski podrum sa širokim izborom vina i delicija.

Glavni autobusni kolodvor udaljen je 5 minuta hoda, a do zadarske trajektne luke ima 1,5 km. Zračna luka Zadar smještena je 10 km od hotela. Hotel uz nadoplatu može organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke. Gosti mogu besplatno koristiti parkiralište u okviru objekta.

www.hotel-kolovare.com