Hoteli Njivice

Hoteli Njivice d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Njivicama na otoku Krku. U sastavu tvrtke su dva hotela - Hotel Beli Kamik i Hotel Jadran te kamp Njivice, koji zadnjih nekoliko godina bilježi odlične rezultate. Naš tim čini skupina poduzetnih mladih ljudi, koji svome radu pristupaju na suvremeni način. Svakim danom trudimo se našim suradnicima i gostima pružiti kvalitetnu uslugu i održati njihovo povjerenje.

U našim smještajnim kapacitetima možemo dnevno ugostiti i do 4.500 gostiju. Počeci turizma za Hotele Njivice započeli su davne 1951. godine, kada je tvrtka u svom sastavu imala jedino Hotel Jadran sa 17 smještajnih jedinica. Od navedene godine do današnjih dana hotelsko poduzeće posluje u kontinuitetu. Godine koje su uslijedile obilježene su razvojem i širenjem kako smještajnih, tako i ugostiteljskih kapaciteta.

Krajem 60-ih godina postavljeni su bungalovi Flora u šumi neposredno u blizini glavne plaže. Godine 1970. započela je gradnja hotela Beli Kamik te nadogradnja postojećeg hotela Jadran. Današnja glavna zgrada Hotela Beli Kamik otvorila je svoja vrata gostima 1978.g., što ujedno predstavlja jedinstvenu funkcionalnu cjelinu sa postojećom zgradom hotela.

Kamp Njivice posluje od 1982. godine te se s vremenom širio i unapređivao uslugu.

Njivice Hotels & Camp Resort su danas moderan turistički kompleks sa 2.000 ležajeva u čvrstim objektima te s kampom koji može primiti 2.000 gostiju. Popratni ugostiteljski i sportski sadržaji te šljunčana plaža s uređenim sunčalištem, okružena zelenilom samo pridonosi ugodnijem boravku modernog gosta.

Kvalitetnim ulaganjima u razvoj objekata i ponude stvoren je prepoznatljiv brend. Naša želja je stvarati kvalitetan proizvod, osigurati kontinuirano usavršavanje naših kadrova te kvalitetnu komunikaciju s poslovnim partnerima i našim gostima.

www.njiviceresort.com/r