HOTEL JEZERO ***

Hotel „Jezero“ smješten je u središnjoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera u neposrednoj blizini najvećeg plitvičkog jezera Kozjak. Hotel ima vlastiti parking, suvenirnicu i bankomat. Hotelske pogodnosti uključuju usluge nošenja prtljage, uslugu recepcije od 0-24 sata, mjenjačnicu, sef za pohranu dragocjenosti, dizalo, uslugu pranja rublja, room-service i korištenja interneta.

Raspolaže s 229 smještajnih jedinica, od toga 7 apartmana na jezerskoj strani hotela i 10 apartmana na šumskoj strani hotela te 2 sobe za osobe s posebnim potrebama. Sobe na jezerskoj strani su opremljene kupaonicom s kadom a na šumskoj strani s tuš kabinom. Dio soba ima mogućnost međusobnog spajanja. Sve sobe su opremljene televizorom, telefonom i internetom. Dio soba je opremljen mini barom.

Hotelski restoran s ljetnom terasom ima kapacitet od 400 sjedećih mjesta. Hotelski sadržaji još uključuju lobby-bar-kavanu, whirlpool-masažni bazen, dvije finske saune, tursku kupelj i teretanu, a u sklopu hotela u ponudi su sportsko-rekreacijski sadržaj četverostazna kuglana, teniski teren, tenis zid i stolovi za stolni tenis na otvorenom.

Kongresna dvorana kapaciteta do 250 mjesta i četiri dvorane za sastanke kapaciteta do 80 mjesta s prostorima za pomoćne službe kongresa, prostor za sponzore i izložbe čine hotel Jezero idealnim odredištem za kongrese.

np-plitvicka-jezera.hr/hr/planirajte-svoj-posjet/smjestaj/hotel-jezero,29.html