Hotel Dubrovnik – Vaš hotel u srcu Zagreba

Tradicija duga 85 godina

Hotel Dubrovnik sa svoje 4 zvjezdice pruža dobrodošlicu gostima još od 1929. godine te je kroz desetljeća osvojio brojne nagrade za svoje usluge. Hotel ima idealnu lokaciju u srcu Zagreba, okružen je svim gradskim poslovnim, kulturnim i zabavnim atrakcijama, parkovima i šarolikim kafićima.

Dizajnirao ga je poznati europski arhitekt Dionis Sunko, rođen u Zagrebu, a ukrašen je brončanom statuom boga Merkura, djelom bečkog kipara Antona Fernkorna iz 19. stoljeća. Njegova fasada koja gleda na Trg bana Jelačića karakterističan je dio gradske arhitektonske baštine. Kako bi ispunio rastuću potražnju, hotelu je dodano moderno, stakleno krilo 1982. godine s dodatnih 150 soba. Danas, Hotel Dubrovnik ima 214 soba i 8 apartmana te jamči savršen balans tradicije, klasične ljepote, odlične usluge i modernih sadržaja u srcu Zagreba.

Vrhunski dizajnirani kongresni kapaciteti

Kao idealan izbor za poslovne putnike, ali i turističke posjetitelje, Hotel Dubrovnik raspolaže poslovnim centrom s 10 vrhunski dizajniranih multifunkcionalnih konferencijskih dvorana koje se mogu postaviti u skladu s potrebama korisnika i to za događanja do 250 sudionika. Pet dvorana je novouređeno i opremljeno sa TV-ima veličine ekrana 42 inča, full HD projektorima, prijenosnim računalima, posebnim sistemom ozvučenja za svaku od dvorana, mikrofonima / slušalicama i drugom opremom za simultano prevođenje.

Novo lice, stari šarm

Hotel je u veljači 2014. godine ponovo renoviran i osuvremenjen te ima na raspolaganju 50 novih, modernih i luksuznih soba kao i 8 luksuznih apartmana opremljenih najkvalitetnijim dekorativnim tkaninama, LCD televizorima, antialergijskom krevetninom, raskošnom posteljinom, visokim anatomskim krevetima s kožnim uzglavljima te udobnim foteljama za opuštanje nakon napornog dana. Nove, prostrane i elegantno uređene kupaonice s aromatskim kupkama i šamponima stvorene su za uživanje i sada su postale pravi mali privatni spa. Vrhunac luksuza i udobnosti u Hotelu Dubrovnik je novouređeni Predsjednički apartman koji se ističe svojom neponovljivom terasom i najboljim pogledom u Zagrebu.

hotel-dubrovnik.hr